Električna šlajferica 198x70mm MAXXT R7307 CV Orbit 3,0

Električna šlajferica 198x70mm MAXXT R7307 CV Orbit 3,0 sa niskom bukom, motorom bez četkica i visokom efikasnošću. Ovaj inovativni alat je dizajniran za profesionalce, koji zahtevaju samo vrhunske performanse i pouzdanost.

Visine samo 10 cm, kompaktnog i vrlo niskog profila, daje visoku upravljivost i pomaže u postizanju preciznog i efikasnog brušenja. Ova mala i lagana brusilica standardno je opremljena motorom bez četkica. Optimizovana ergonomija omogućava udobno držanje. Mašina ima ručicu koja se lako koristi za kontrolu brzine motora. Poseduje i poseban prekidač za jednostavno i sigurno rukovanje.  

Motor bez četkica električne ekscentar brusilice je izvanredan podvig inženjeringa, koji uvek nudi visoku efikasnost koja se prevodi u duže vreme rada i više snage. To znači da možete obaviti više posla sa manje zastoja, što ga čini idealnim izborom za one koji žele da brzo i efikasno završe svoje zadatke brušenja.

Karakteristika električne ekscentar brusilice je još jedna promena igre. Sa minimalnim nivoom buke, možete koristiti ovaj alat bez ometanja onih oko sebe. Ovo je posebno važno za one koji rade u svim okruženjima osetljivim na buku, kao što su bolnice, škole i stambena područja.

SPECIFIKACIJE

Dimenzije radne stope  70×198 mm
Ekscentar (Orbit) 3 mm
Snaga     650 W
Brzina     4000-10000 o/min
Težina     1.39 kg
Nivo buke     71 dB
Frekvencija     50-60 Hz
Mrežni napon     220-240 VAC
Sistem otprašivanja     CV – central vacuum

Kompaktan i ergonomski dizajn brusilice  olakšava rukovanje, čak i tokom duže upotrebe. Njegova lagana konstrukcija osigurava da ga možete koristiti duže vreme bez naprezanja ruku ili šaka.

Nizak profil i mala veličina čine uredjaj idealnim za brušenje profila i teško dostupnih područja. U kombinaciji sa mrežastim abrazivima, alat nudi brze, efikasne i bez prašine brusne performanse.
Tih je, moćan i lak za upotrebu, što ga čini obaveznim za svakoga ko ceni kvalitet i efikasnost.

Pa zašto čekati? Uzmite u ruke brusilicu za dlanove danas i iskusite razliku!